بازديد امام جمعه معزز ومحبوب بيرجند از بيمارستان امام رضا (ع)
بازديد امام جمعه معزز ومحبوب بيرجند از بيمارستان امام رضا (ع)"" class = "b1 file1 shownews5file1 img-responsive pull-lg-right pull-md-right pull-sm-right pull-xs-none">
مقارن با عيد سعيد غدير امام جمعه معزز و محبوب بيرجند جناب آقاي دكتر رضايي به همراه رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر قائمي ،معاونت محترم درمان جناب آقاي دكتر گنجي ،رياست محترم بيمارستان جناب آقاي دكتر احمدي همچنين مدير كل محترم صدا و سيماي خراسان جنوبي ،مدير عامل محترم جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي وساير مسئولين استاني و دانشگاهي از بخشهاي بيمارستان امام رضا (ع) بازديد نمودند.در اين بازديد امام جمعه محترم با اهداي گل و هديه از بيماران عيادت نمودند و براي آنان آرزوي سلامتي و تندرستي نمودند . در پايان بازديد امام جمعه محترم از خدمات ارزنده رياست محترم دانشگاه و پرسنل درماني در امر خدمت رساني به مراجعين و بيماران تقدير و تشكر نمودند.

منبع:
بيمارستان امام رضا(ع)