روز جهانی بهداشت دست
جشن روز جهانی بهداشت دست در بیمارستان برگزار گردید.

به مناسبت روز جهانی بهداشت دست جشنی با حضور آقای دکتر قدوسی نژاد ریاست بیمارستان امام رضا(ع) ٬آقای دکتر خامسان مدیر و آقای قربانی مدیر پرستاری و جمعی از کارکنان و دانشجویان  در سالن اجتماعات برگزار گردید.در ابتدای این مراسم آقای دکتر قدوسی ضمن خوشامدگویی به حضار بر رعایت هر چه بیشتر بهداشت دست و برگزاری جشن هایی از این قبیل جهت افزایش شادی کارکنان و بهبود بهره وری سازمان تاکید کرد.در ادامه ویدیو کلیپ های تهیه شده در رابطه با بهداشت دست به نمایش گذاشته شد و سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان نکات مهم بهداشت دست با مشارکت حاضرین یادآوری کرد.در پایان این مراسم به الگوهای برتر بهداشت دست و رابطین کنترل عفونت جوایزی اهدا شد. به تمامی شرکت کنندگان نیز یک محلول شستشو و ضدعفونی دست اهدا شد.
منبع:
بیمارستان امام رضا(ع)
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/02/22
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت