هفته آموزش و تقدیراز اساتید بیمارستان
مراسم تقدیر از اساتید بیمارستان امام رضا(ع) به مناسبت هفته آموزش با حضور جمعی ازسوپروایزرین و سرپرستاران و دانشجویان این مرکز

مراسم تقدیر از اساتید بیمارستان امام رضا(ع) به مناسبت هفته آموزش

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام رضا(ع):

سرپرست معاونت درمان دانشگاه، در این مراسم با اشاره به جایگاه رفیع و خطیر آموزش از زحمات تمامی اساتید و همکاران فعال در حوزه آموزش تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه ریئس بیمارستان، با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزش در مسیر پیشرفت بیمارستان گفت: دستیابی و تحقق اهداف عالیه بیمارستان در گرو مشارکت جمعی، همفکری و همراهی مجموعه اساتید،مدیران و پرسنل بیمارستان است.

در ادامه ، به مناسبت انتصاب خانم دکتر مهیار محمدی فرد به عضویت هیئت ممتحنه برد تخصصی رادیولوژی کشور،ضمن تقدیر از زحمات بی شائبه ایشان هدیه ای تقدیم گردید.

منبع:
بیمارستان امام رضا(ع)
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/03/09
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت