• 1401/04/08 - 11:20

معاونین محترم دانشگاه - جهت استحضار

موضوع : در خصوص افزایش سقف هزینه پایان نامه ها در مقاطع مختلف تحصیلی

با سلام ؛
احتراماً طبق مصوبه شورای پژوهشی و برنامه ریزی دانشگاه مورخ 7/ 3/ 1401، سقف هزینه پایان نامه ها در مقاطع مختلف تحصیلی تا اطلاع ثانوی به شرح ذیل افزایش می یابد. لازم به ذکر است از تاریخ ابلاغ نامه، افزایش سقف هزینه ها مشمول پایان نامه هایی خواهد شد که دارای هزینه آزمایشات و خدمات تخصصی یا مواد مصرفی حوزه پزشکی (اعم از مواد مصرفی آزمایشگاهی یا خرید دارو ) هستند :
1- دکتری عمومی تا سقف 60.000.000 ریال
2- کارشناسی ارشد و دستیاری تا سقف 100.000.000 ریال
4- PhD تا سقف 250.000.000 ریال

موضوع : در خصوص پرداخت هزینه ویراستاری مقالات چاپ شده در مجلات ISI ، Pub Med و Scopus
با سلام ؛
احتراماً طبق مصوبه شورای پژوهشی و برنامه ریزی دانشگاه مورخ 7/ 3/ 1401، در خصوص پرداخت هزینه ویراستاری مقالات چاپ شده در مجلات ISI ،Pub Med و Scopus مقرر گردید برای مقالات منتج از طرح های تحقیقاتی/ پایان نامه های دانشجویی که در پروپوزال آن ها هزینه پرسنلی ویراستاری مقاله در نظر گرفته نشده است، در صورت چاپ مقاله قبل از اختتام طرح تحقیقاتی/ پایان نامه دانشجویی، با ارائه گواهی معتبر و فاکتور تا سقف 7/500/000 ریال پرداخت گردد.

دکتر محمدرضا میری

سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه