واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام رضا(ع)
جلسات دفاع از پایان نامه های دانشجویی برگزار شده در آبان ماه
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع) جلسه دفاع نهایی از پایان نامه آقای امیرعلی مودی دانشجوی دوره پزشکی عمومی مقطع کارورزی با عنوان " بررسی اثر تشخیصی تومو گرافی رایانه ای بدون کنتراست مغز در ارزیابی ترومپوز حاد وریدهای مغزی با روش گلداستاندارد ونوگرافی تشدید یافته مغناطیسی" با حضور هیأت داوران در ساعت12:30 روز یکشنبه مورخه 1403/08/06 در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا(ع) برگزار گردید که بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه سی تی اسکن بدون کنتراست مغز در سطح جهانی اولین مدالیته درخواستی در وضعیت علائم حاد نورولوژیک می باشد و هر یافته تصویربرداری با حساسیت و ویژگی قابل قبول برای تشخیص ترومبوز حاد سینوس وریدی مغزی مورد اقبال خواهد بود، خصوصا در مناطقی که سی تی ونوگرافی و MR ونوگرافی به راحتی در دسترس نیستند. سی تی اسکن بدون کنتراست مغز همیشه جایگاه خود در بررسی تشخیصی بیماران مشکوک به ترومبوز حاد سینوس وریدی داشته است. با توجه به نتایج بدست آمده، بهره گیری از شاخص های بررسی شده از جمله متوسط دانسیته سینوس های وریدی مغز، نسبت دانسیته وریدی به دانسیته شریانی و اختلاف دانسیته شریانی- وریدی، نسبت دانسیته وریدی (هانسفیلد) به هماتوکریت میتواند در تشخیص CVST هنگام تفسیر تصویربرداری انجام شده مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین جلسه دفاع نهایی از پایان نامه خانم زهرا ماهربهلولی دانشجوی دوره پزشکی عمومی مقطع کارورزی با عنوان "" بررسی ارتباط بین راهبردهای یادگیری خود تنظیمی با تفکر خلاق و تاب آوری تحصیلی در دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 1402-1403" با حضور هیأت داوران ساعت 12 روز سه شنبه مورخه 1403/08/08 در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا(ع) برگزار گردید که بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه رابطه معنادار میان مولفه های راهبردهای یادگیری خودتنظیمی با تفکر خلاق و تاب اوری تحصیلی وجود نداشت. همچنین بین نمره تفکر خلاق و میانگین نمره راهبردهای یادگیری با هیچ کدام از متغیرهای دموگرافیک رابطه معناداری وجود نداشت. ارتباط بین میانگین نمره تاب اوری با متغیر ترم تحصیلی ۱۳ به طور معناداری از سایر ترم های تحصیلی بیشتر بود. همچنین میزان تاب آوری در زنان نسبت به مردان، افراد مجرد نسبت به متاهل، افراد ساکن در روستا نسبت به شهر بیشتر بود ولی معنادار نبودند. همچنین نتایج نشان می دهد که میزان نمره راهبردهای یادگیری در زنان نسبت به مردان، افراد مجرد نسبت به متاهل، افراد ساکن در شهر نسبت به روستا و افراد مشغول در ترم تحصیلی۱۳ نسبت به سایر ترم ها بیشتر می باشد. میانگین نمره تفکر خلاق نیز در مردان نسبت به زنان، افراد متاهل نسبت به مجرد، افراد ساکن در روستا نسبت به شهر و افراد مشغول در ترم تحصیلی ۱۳ نسبت به سایر ترم ها بیشتر بود. این یافته ها بر اهمیت در نظر گرفتن عوامل جمعیت شناختی در درک تاب آوری تحصیلی و راهبردهای خودتنظیمی در بین دانشجویان تاکید می کند. همچنین برگذاری دوره ها و کارگاه های آموزشی جهت پرورش تفکر خلاق مفید خواهد بود. تحقیقات بیشتر برای روشن شدن تفاوت های ظریف این روابط در زمینه های مختلف ضروری است.
جلسه دفاع نهایی از پایان نامه آقای سروش نجفی دانشجوی دوره پزشکی عمومی مقطع کارورزی نیز با عنوان" بررسی تاثیر استامینوفن وریدی (آپوتل) با مورفین وریدی در کاهش درد بیماران ترومای اندام مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند:یک کارآزمایی بالینی تصادفی کنترل شده دو سوکور " با حضور هیأت داوران ساعت 12 روز شنبه مورخه 1403/08/12 در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا(ع) برگزار گردید که بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه کارایی آپوتل و مورفین در بیماران مبتلا به ترومای اندام یکسان است با توجه به رخداد کمتر عارضه در استفاده از آپوتل پیشنهاد می شود که از آپوتل جهت ایجاد بی دردی در بیماران استفاده شود.
همچنین جلسه دفاع نهایی از پایان نامه خانم ملیکا خوشکام دانشجوی دوره پزشکی عمومی مقطع کارورزی با عنوان" بررسی اپیدمیولوژیک تروما و عوامل مرتبط با آن در بیماران مراجعه کننده به بخش اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند در 1402" با حضور هیأت داوران ساعت10 صبح روز دوشنبه مورخه 1403/08/21 در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا(ع) برگزار گردید که بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه ، بیشترین بروز تروما در جنس مرد و نیز گروه سنی 15 تا 30 سال بوده است و با توجه به این که این گروه نقش مهمی در اقتصاد ملی و تولید ناخالص داخلی ایفا می کنند، بروز بیشتر تروما و عواقب بعدی آن می تواند خسارت های مالی، جسمی و روحی زیادی به خانواده ها و کل جامعه تحمیل کند. همچنین شایع ترین علت تروما مربوط به حوادث ترافیکی و تصادفات بود لذا آموزش و برنامه ریزی، اقدامات پیشگیرانه، فرهنگ سازی در جامعه وتشدید اعمال قوانین مربوطه با توجه بیشتر به گروه های در معرض خطر بروز تروما ضروری به نظر می رسد.
انتهای خبر
نظر دهید